Veiligebuurt, de buurtpreventie app

Veiligebuurt, de buurtpreventie app

Veiligebuurt, buurtpreventie app. Veiligebuurt, de beste mobile app voor buurtpreventie is gebouwd op basis van ons social networking platform MyVox.


De Veiligebuurt app draagt voor een belangrijk deel bij aan een gevoel van veiligheid in de buurt. Via de app staat u op een laagdrempelige manier in contact met andere buurtbewoners en kunt u verdachte situaties melden aan elkaar en de juiste instanties. De app is gratis te downloaden en gratis te gebruiken.

Download hem nu voor Android of voor Apple

Screenshots

Veiligebuurt app Veiligebuurt app

 

Over veiligebuurt

Veiligebuurt.nl is een particulier initiatief dat in de ontwikkeling wordt gesteund door onder meer de Gemeente Rotterdam en Innogy.

Ontvang belangrijke “Alerts” van je buren, Politie, Burgernet, AmberAlert en meer…. Verdacht persoon gezien? Help een heterdaadje te pakken en deel een signalement of een vluchtrichting zodat de Politie de dader snel weet te vangen. Woninginbraak in de buurt?

We maken de wereld veiliger, 1 buurt per keer.

Gerard

Gerard is met name actief als consultant of IT architect. Met enorm veel ervaring bij grote organisaties kan hij bijzonder snel een probleem ontrafelen en naar een oplossing toewerken. Gecombineerd met economische achtergrond zorgt hij voor zakelijk verantwoorde keuzes.