NetCare logo

Realtime streaming data

Realtime streaming data gaat over het realtime verwerken van data uit meerdere bronnen en daarop direct actie kunnen ondernemen. Dat lijkt op zich niet zo bijzonder, behalve als het gaat om grote hoeveelheden data. 

Denk aan het continue uitlezen van social media, combineren met datasets van miljoenen entities. Of data uit devices (IOT) en hierop direct kunnen reageren. 

Bij NetCare hebben we daar ervaring mee. Het is een vrij nieuw onderwerp in de ICT wereld maar wel een die op termijn veel toegepast gaat worden. Met de komst van big data en de noodzaak van het combineren van meerdere data bronnen om tot goede adviezen voor klanten te komen is een uiterst schaalbaar en snel platform nodig.

We gebruiken een combinatie van Apache Kafka en Apache Storm om uiterst schaalbare clusters te bouwen die de taak op kunnen splitsen over meerdere computers en daarna weer te combineren en logica op toe te passen. Deze combinatie is extreem schaalbaar en snel. Traditionele batch verwerking in BI systemen worden daarmee feitelijk overbodig op termijn. 

U kunt dit inzetten voor realtime analyses, adviezen, dynamische content of een gepersonaliseerde view van uw website. Eigenlijk zijn er zoveel toepassingen dat een opsomming altijd onvolledig is. Begin nu en neem een voorsprong op uw concurrenten, neem dus vandaag nog contact op voor een vrijblijvende demo.

 

Meer weten over realtime streaming data ? Neem contact op en maak een afspraak

NetCare B.V.
Geldropseweg 8b
5731 SG Mierlo
Tel 0492-430100
Contact

Contact Personen:
  Gerard Kanters
   Christina vd Kamp
    Teona Tee
     AI Robot