NetCare logo

Software Ontwikkeling

 

Hergebruik, talent en ambitie. 

Dat zijn de peilers waarop we bouwen. Hergebruik van Open Source software (en ook teruggeven aan de community). Talent vinden we belangrijker dan een CV, bij het aannemen van onze ontwikkelaars kijken we vooral naar de code en het vermogen om problemen op te kunnen lossen.  Het zal u veel energie geven om samen met hen leuke en innovatieve projecten te doen.

NetCare in de praktijk

Als software ontwikkelaar zijn we sinds 2012 actief. We zijn begonnen met de ontwikkeling van social intranet software MyVox dat al mooie resultaten laat zien bij meerdere van onze klanten.

 

 

Van daaruit zijn we apps gaan ontwikkelen en weer later een Artificial Intelligence Robot. We zijn graag actief op het gebied van sales/ marketing automation en social networking. We zijn nu bezig een completer portfolio te ontwikkelen waarbij bedrijven een bredere oplossing kunnen krijgen voor hun totale behoefte aan online communicatie. In die oplossing zullen ook CRM, marketing automation, streaming data en de AI robot een plaats krijgen. We hebben al succesvolle proeven gedaan hiermee en als u op zoek bent naar een dergelijke oplossing zou u zeker contact met ons op moeten nemen. We kunnen u demonstreren wat we zoal gemaakt hebben en hoe dat bijdraagt aan meer inzicht en beter klant contact.

 

 

Onderhoud en Service

U kunt software die we hebben gemaakt, door NetCare laten onderhouden. Gedurende de levensduur staan wij dan garant voor het oplossen van eventuele bugs en we zorgen dat nieuwe ontwikkelingen automatisch ook voor u beschikbaar komen (software assurance). Een product als MyVox bieden we als cloud service aan en hoeft u zelf helemaal niets te regelen.

Wij zorgen er dan voor dat uw internet oplossing draait en blijft draaien. 

Wie doet met ons mee ?

 

NetCare B.V.
Geldropseweg 8b
5731 SG Mierlo
Tel 0492-430100
Contact

Contact Personen:
  Robin Conjour
   Gerard Kanters
    Christina vd Kamp
     Gino F. Cras