NetCare logo

Innoveren met passie met een sociaal intranet applicatie

 

Met MyVox als sociaal intranet wordt innoveren en kennis delen leuk. Het biedt toegang tot alle informatie die uw bedrijf heeft met een duidelijke en consequente rechten structuur. Door het intuitieve karakter en geinspireerd door de erg populaire publieke sociale netwerken zullen mensen gemakkelijker en met meer plezier samenwerken.

NetCare in de praktijk

MyVox is een uitnodigend kennis platform waarop medewerkers en leidinggevenden elkaar eenvoudig en snel vinden, door middel van uitgebreide profielen waarin expertise en ervaring opgenomen zijn. Dit is de basis om tot een effectievere communicatie, samenwerking en kennisdeling te komen met een aantoonbaar hogere productiviteit als gevolg. Met MyVox richten we ons op organisaties die innovatie serieus nemen en dit optimaal willen faciliteren.Register  MyVox demo Leden  Wiki style pages  blogs
Banen  Videos  Vragen MyVox  Groepen
Evenementen  Polls  Bladwijzers  Dashboard
Bestanden  Photos  Microblog  RSS feed

 

Om innovatie vorm te geven moeten medewerkers toegang hebben tot gegevens in de vorm van bestanden, product informatie, organisatie doelen. Maar ook samenwerken in projecten en groepen en onderling discussie voeren en een product ontwikkelen. MyVox biedt hier alle tooling voor aan, van bestanden (ook bestaande bestands systemen koppelen, foto's, videos, wiki's. Met de notulen en taken kun je online vergaderen en acties uitzetten. De zoek machine zorgt dat alle informatie doorzoekbaar is met behoud van de rechten die de medewerkers hebben op de informatie. 

Met MyVox haalt uw bedrijf de kracht en het plezier van een een kennis netwerk in huis, maar dan toegespitst op uw eigen unieke organisatie en met uw eigen regels en richtlijnen.

MyVox is de natuurlijke samenhang in de cloud die bedrijfsonderdelen, management, medewerkers, partners en leveranciers met elkaar verbindt en het werkelijke potentieel van uw bedrijf ontsluit.

Centillien

Centillien is wereldwijde netwerk voor organisaties, bedrijven en belanghebbenden. Door registratie van uw bedrijf kunt u netwerken met de meer dan 25.000 bedrijven die u al voor zijn gegaan. Hier kunt u nieuwe zakelijke contacten opdoen en uw bedrijf promoten. 

U bent van harte uitgenodigd om de mogelijkheden die wij u kunnen bieden te bekijken. 

Meer weten of een afspraak maken ? Neem direct contact op.

NetCare B.V.
Geldropseweg 8b
5731 SG Mierlo
Tel 0492-430100
Contact

Contact Personen:
  Robin Conjour
   Gerard Kanters
    Christina vd Kamp
     Gino F. Cras