NetCare logo

Sociaal Intranet

 

Met MyVox als sociaal intranet is het mogelijk om veilig en beschermd een dialoog aan te gaan met grote groepen mensen binnen en buiten uw organisatie, zonder dat dit grote budgetten vereist.  

NetCare in de praktijk

MyVox is een uitnodigend sociaal intranet platform waarop medewerkers en leidinggevenden elkaar eenvoudig en snel vinden, door middel van uitgebreide profielen waarin expertise en ervaring opgenomen zijn. Dit is de basis om tot een effectievere communicatie, samenwerking en kennisdeling te komen met een aantoonbaar hogere productiviteit als gevolg.Register  MyVox demo Leden  Wiki style pages  blogs
Banen  Videos  Vragen MyVox  Groepen
Evenementen  Polls  Bladwijzers  Dashboard
Bestanden  Photos  Microblog  RSS feed

 

Social Networks zijn uit het dagelijkse leven niet meer weg te denken. Mensen communiceren, informeren, delen bestanden, foto’s, video's en muziek, nemen kennis van trends en ideeën en verspreiden die van henzelf. Het in contact zijn met de wereld fascineert en inspireert. Met een sociaal intranet oplossing als MyVox brengt u dit binnen bereik van uw eigen organisatie

Met MyVox haalt uw bedrijf de kracht en het plezier van een sociale netwerken in huis, maar dan toegespitst op uw eigen unieke organisatie en met uw eigen regels en richtlijnen.

MyVox is de natuurlijke samenhang in de cloud die bedrijfsonderdelen, management, medewerkers, partners en leveranciers met elkaar verbindt en het werkelijke potentieel van uw bedrijf ontsluit.

Centillien

Centillien is ons gratis en wereldwijde network voor organisaties, bedrijven en belanghebbenden. Door registratie van uw bedrijf kunt u netwerken met de meer dan 25.000 bedrijven die u al voor zijn gegaan. Hier kunt u nieuwe zakelijke contacten opdoen en uw bedrijf (eveneens gratis) promoten. 

U bent van harte uitgenodigd om de mogelijkheden die wij u kunnen bieden te bekijken. 

Meer weten of een afspraak maken ? Neem direct contact op.

NetCare B.V.
Geldropseweg 8b
5731 SG Mierlo
Tel 0492-430100
Contact

Contact Personen:
  Gerard Kanters
   Teona Tee
    Christina vd Kamp
     AI Robot