Managed Application

Managed Application

Er zijn veel vormen van cloud diensten. Van het huren van rackspace, virtuele private servers tot aan managed applications. In het laatste geval wordt u als klant maximaal ontzorgd. NetCare onderhoudt de gehele software stack, dus inclusief de applicatie.

Er worden updates verschaft, eventuele bugs of errors opgelost en de applicatie en de interfaces worden gemonitored en beheert.

Managed applications past het best bij applicaties die ook door ons worden gebouwd. Als sofware ontwikkelaar hebben we de meeste kennis van de applicatie en kunnen die dan ook prima onderhouden en bijwerken. Dit verhoogt de veiligheid en betrouwbaarheid van bedrijfskritische applicaties.

We hosten de applicaties in ons datacenter, of vanuit cloud diensten leveranciers als Amazon Web Services.

Vaak hebben klanten zorgen over de schaalbaarheid van een applicatie. We hebben ervaring in het flexibel schaalbaar maken van applicaties zonder direct grote investeringen te eisen in hardware of cloud services. Als de load verhoogd, wordt automatisch de aangeboden capaciteit verhoogd. Neem de behoefte weer af, schaalt de applicatie terug tot de capaciteit die dan nodig is. Omdat veel applicaties het grootste deel van hun tijd weinig capaciteit nodig hebben, maar in piekmomenten heel veel is dit een ideale manier van capaciteit aanbieden.

Door de operationele kant aandacht te geven in het ontwerp, kunnen ook zelf helende processen in worden gevoerd. Een node met defecte hardware of een bug wordt dan automatisch verwijderd en komt een versie node met de laatste versie van de software in de lucht.

Om ook gedurende de levensduur van een applicatie onderhoud en ontwikkeling mogelijk te maken, is het mogelijk  hier bepaalde methodes voor in te voeren die gericht zijn op een combinatie van snelheid van veranderen zonder de stabiliteit aan te tasten.

Het gevolg is een hoge beschikbaarheid, snelle reactietijden en veiligheid van uw applicaties. Een hele geruststelling. Meer weten ?