Detachering – Wees flexibel

Detachering – Wees flexibel

Detachering is een kern competentie van NetCare. Het kunnen eigen mensen van NetCare zijn of ons uitgebreide netwerk van zelfstandig professionals. In de loop der jaren hebben we een database met bijna 9.000 professionals opgebouwd met allerlei verschillende expertises.

Klanten roemen ons vaak om het feit dat we goed zijn in het vinden van het schaap met de vijf poten. Een bijzondere expertise die bijvoorbeeld heel schaars is of een moeilijke combinatie van diverse expertises. We zien dat als een uitdaging en meestal lukt het ook om de geschikte kandidaat te vinden.

Naast de specials hebben we een goed track record als het gaat om het vinden van software specialisten. Java, C#, python, php developers met veel kennis en ervaring en de juiste competentie om projecten succesvol af te ronden. Wij kijken bijvoorbeeld naar de code en niet alleen naar de woorden in het CV.

Detachering van IT personeel heeft meerdere voordelen. Enerzijds kun je competenties aanvullen die de huidige organisatie niet heeft. Meestal zijn die maar tijdelijk nodig en dan is inhuren. Een andere reden is om extra capaciteit in te zetten. Dat is dan om een flexibele schil te creëren, een hoeveel arbeidskracht die zich makkelijk aan kan passen aan de behoefte aan IT personeel.

Door onze eigen consultancy ervaring zijn we goed gebleken in het zoeken naar ervaren professionals op het vlak van advies, architectuur en project management.  Zorgen over de wet DBA is niet nodig, wij regelen de administratieve en juridische kant voor u.

Dus hebt u behoefte aan tijdelijke ICT specialisten, aarzel niet langer en neem direct contact op.