Detachering

Detachering

Detachering is een kern competentie van NetCare. Het kunnen eigen mensen van NetCare zijn of ons uitgebreide netwerk van zelfstandig professionals. In de loop der jaren hebben we een database met bijna 9.000 professionals opgebouwd met allerlei verschillende expertises.

Klanten roemen ons vaak om het feit dat we goed zijn in het vinden van het schaap met de vijf poten. Een bijzondere expertise die bijvoorbeeld heel schaars is of een moeilijke combinatie van diverse expertises. We zien dat als een uitdaging en meestal lukt het ook om de geschikte kandidaat te vinden.

Naast de specials hebben we een goed track record als het gaat om het vinden van software specialisten. Java, C#, python, php developers met veel kennis en ervaring en de juiste competentie om projecten succesvol af te ronden. Wij kijken bijvoorbeeld naar de code en niet alleen naar de woorden in het CV.

Door onze eigen consultancy ervaring zijn we ook gebleken goed in het zoeken naar ervaren professionals op het vlak van advies, architectuur en project management.

Dus hebt u behoefte aan tijdelijke ICT specialisten, aarzel niet langer en neem direct contact op.