NetCare logo

Gerard Kanters

Myvox: Werken met plezier

()

Profiel Type: Directie
Korte omschrijving: Directeur van NetCare
Functie omschrijving

Als ondernemer werk ik met een team van jonge ontwikkelaars om nieuwe produkten te ontwikkelen en projecten uit te voeren. We vinden niet zomaar alles leuk, maar worden vooral enthousiast als het vernieuwend is en we daar zo min mogelijk voor moeten programmeren. 

Mijn achtergrond is ICT architect, dat is iemand die vooral na moet denken wat de beste oplossing is voor de langere termijn en dat dan ook op papier kan zetten zodat anderen dat uit kunnen voeren. Omdat ik daar altijd heel veel voor gevraagd ben, kun je er rustig vanuit gaan dat ik daar heel goed in ben. Natuurlijk mag je me altijd op de proef stellen met een moeilijke (of beter nog makkelijke) vraag.

Als software engineer ben ik een enthousiaste open source ontwikkelaar. Het mooie van open source is dat je niet meer alles zelf hoeft te bedenken en daarom snel datgene kan maken wat je voor ogen hebt. Ik steun het principe van kennis delen in alle sectoren dan ook van harte, omdat copy/paste een enorme versnelling kan geven voor de ontwikkeling van de mensheid. Vaak hoef je niet eens goed te begrijpen wat je hergebruikt, hoeveel mooier en makkelijk kan je het maken ?

Mijn belofte: Als ik zeg dat iets kan, dan kan het en anders zorg ik er wel voor dat het kan.

Hoogst genoten opleiding
Opleiding en ervaring

Bedrijfseconomie en Informatica.

Contact e-mailadresinfo@netcare.nl
Telefoon: 0492430100
Mobiele telefoon: 0654307408
Twitter gebruikersnaam: @gkanters
skype: gerard.kanters1

Skype

Pagina's

Meer pagina's
  • Gerard Kanters
   Gerard Kanters is lid geworden van de groep Marketing
   • Gerard Kanters
    Gerard Kanters is nu een connectie met Teona Tee
     Gerard Kanters
      Teona Tee
      • Gerard Kanters
       Gerard Kanters heeft een artikel gepubliceerd De impact van robotica op de economie.
       De impact van robotica op de economie.
       Al jaren zorgen robots in de industrie dat simpel werk kan worden geautomatiseerd en dat heeft tot nu toe niet geleid tot grotere werkeloosheid, maar dat gaat veranderen is mijn stelling.
       • Gerard Kanters
        Gerard Kanters heeft een video toegevoegd Eigen Bedrijf Online
        Bekijk hoe makkelijk je een eigen bedrijf kunt starten met eigen bedrijf online.  Eigen bedrijf online is er voor de startende en groeiende onderneming die online zaken wil doen. Ons team van  ontwikkelaars biedt hen de helpende...
        • Gerard Kanters
         Gerard Kanters heeft een artikel gepubliceerd Ready for business, are you ?
         Ready for business, are you ?
         Wij zijn er klaar voor ! Jij ook ? We zijn trots te kunnen melden dat Eigen Bedrijf Online in business is en jou kan helpen om jouw bedrijf ook online te krijgen.