NetCare logo

Gino F. Cras

Korte omschrijving: Hallo collega’s, ik ben Gino en ik ben 48 jaren JONG. Getrouwd en ik heb een dochter van 11.
Functie omschrijving

Business developer. Aan mij de eer om bedrijven te contacteren, nieuwe klanten te genereren en een netwerk op te bouwen. 

Hoogst genoten opleiding
Opleiding en ervaring

Commerciële functies en werkzaamheden vind ik bijzonder leuk en leerzaam. Elke dag is anders, maar ook elk contact of klant is verschillend waardoor je steeds weer moet schakelen, spiegelen en levelen om te zorgen dat het contact zo goed en nuttig mogelijk is met iedereen.

 

In 1995 ben ik begonnen met mijn eerste verkoopfunctie als vertegenwoordiger. Daarna heb ik verschillende functies gehad van accountmanager, sales manager tot managing director. Ik heb lang in de advertentieverkoop gewerkt, voornamelijk voor nationale en internationale vakbladen. Ook heb ik voor een investeringsmaatschappij een internationaal mobiele gaming bedrijf opgezet. Daarna heb ik voor 2 Aziatische game producenten een distributienetwerk in Europa en Amerika opgezet. Ik heb zaken gedaan met eenmanszaken tot multinationals, nationaal en internationaal.

 

Netcare heeft mooie, goede en innovatieve producten. Het biedt mogelijkheden het bedrijf goed op de kaart te zetten en naamsbekendheid te vergroten. Erg leuk om hieraan deel te nemen en om een bijdrage te leveren aan de verkoop van producten en de groei van het bedrijf.

Locatie
Contact e-mailadresgcras@netcare.nl
Mobiele telefoon: 0654253638

Profiel Compleetheid

67%

Bestanden

Geen bestanden
Geen berichten gevonden