Partners gezocht voor beeld en gedrags herkenning

Partners gezocht voor beeld en gedrags herkenning

We zijn actief op het gebied van machine learning en hebben hier al diverse projecten in gerealiseerd. Van herkenning van mensen, dieren, dingen en de relatie tussen mensen en dingen.


Deze gezamenlijke kennis hebben we gebundeld in een product dat Intra heet. Beelden van videocamera's kunnen we analyseren en hierop gedrag of bovenstaande zaken herkennen.

Hierbij maken we gebruik van machine learning, ook wel artificial intelligence genoemd, maar dat laatste is feitelijk onjuist omdat er nog niet zoiets bestaat als artificial intelligence. Software die een machine in staat stelt zelf redeneringen te "bedenken" problemen op kan breken in logische stappen en weer terugleiden naar oplossingen verdiend deze term wat ons betreft. Daar zijn we nog niet helaas.

Intra kan echter wel heel bijzondere dingen. Zoals het analyseren van gedrag en dit herkennen. Dat kan zijn gevaarlijk gedrag, aggressief gedrag, relaties tussen mensen en dingen zoals het hebben van baggage, wapens of andere zaken. Ook kan Intra een oogje in het zeil houden bij mensen die extra zorg nodig hebben.

Voor dit bijzondere product zoeken we geïnteresseerde partners die dit samen met ons in een specifieke markt kunnen zetten.

Mocht jouw bedrijf een mooie toepassing hebben voor Intra of een aanvulling is op bestaande producten of diensten. Neem dan zeker contact op.

Introductie fimpje Intra, gemaakt door ons zusterbedrijf Centillien

Gerard

Gerard

Gerard is met name actief als consultant of IT architect. Met enorm veel ervaring bij grote organisaties kan hij bijzonder snel een probleem ontrafelen en naar een oplossing toewerken. Gecombineerd met economische achtergrond zorgt hij voor zakelijk verantwoorde keuzes.