Over NetCare

Een kwart eeuw maakt ons een echte specialist

Ons motto is dat verandering de enige constante is. Markten en technologieën veranderen in steeds hoger tempo en bedrijven moeten daarom steeds leniger zijn om hierop in te spelen.

Dat vergt dus dat je permanent bezig moet zijn met innovatie en het aanpassen van je producten en diensten aan een veranderende markt. Hierbij speelt IT vaak een belangrijke rol. In de ondersteuning van (kritisiche) bedrijfsprocessen, of direct in de producten of diensten van het bedrijf zelf.

Ons doel is onze klanten te helpen in de fase waar ze zich in bevinden. Aan het begin met goed advies over productkeuzes, strategie en architectuur.  Met producten als MyVox, Odoo, Rocketchat en SuiteCRM kunnen we veel klanten helpen met standaardproducten die tegelijkertijd buitengewoon flexibel zijn.

Een ding is zeker:  Digitaal de weg is, wij helpen onze klanten om deze transitie meer en beter vorm te geven.

Van IT advies, implementatie tot managed applications en ontwikkeling bent u op het juiste adres bij NetCare.

Netwerk van Consultants

Naast onze eigen team hebben we in de loop der jaren een enorm netwerk opgebouwd van externe consultants. We kunnen putten uit de kennis en expertise van ruim 9.000 consultants. Hiermee kunnen we altijd de juiste expertise leveren.