Nieuw bij NetCare: Payrolling

Nieuw bij NetCare: Payrolling

Snel en eenvoudig een uitdagende opdracht?


Dan bent u bij NetCare aan het goede adres!

Graag maken wij van de gelegenheid gebruik een dienst aan te bieden die voor IT professionals veel voordelen biedt! Met de zogenoemde payroll dienst heeft u géén VAR of accountantsverklaring nodig, hoeft u geen speciale verzekeringen af te sluiten en heeft u ook verder geen administratieve lasten, want wij regelen het voor u! Zowel langdurige als tijdelijke opdrachten kunnen met een payrollovereenkomst worden verricht.
Ook voor startende freelancers of internationale professionals die een opdracht in Nederland willen verrichten, is de payroll dienst uitermate geschikt!

Hoe werkt het?

Indien u voor een opdracht bij NetCare in aanmerking komt en de betrokken partijen kiezen voor een payrollovereenkomst, gaat dit als volgt:
U ontvangt van ons een payrollovereenkomst met beding. Deze kan worden aangegaan voor de duur van de terbeschikkingstelling, waarbij wordt bedongen dat de payrollovereenkomst van rechtswege eindigt doordat uw terbeschikkingstelling door NetCare aan de opdrachtgever op verzoek van de betrokken partijen ten einde komt.

Met een dergelijke overeenkomst doorloopt u het zogenoemde fasensysteem volgens de ABU CAO. U bevindt zich in fase A zolang u nog niet in 78 weken voor NetCare heeft
gewerkt. Elke week waarin u werkt telt mee voor de opbouw van fase A. Het aantal uren
dat u in een week werkt is daarbij niet van belang. U mag in deze fase een onbeperkt aantal overeenkomsten achter elkaar krijgen. Het maakt daarbij niet uit voor hoeveel verschillende opdrachtgevers u via NetCare werkt.

Indien betrokken partijen tevreden zijn over de arbeidsrelatie en fase A is voltooid, bestaat de mogelijkheid om tot een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd (fase B) over te gaan. Deze fase duurt maximaal twee jaar. Als u direct na voltooiing van fase B voor NetCare blijft werken, bevindt u zich in fase C. De duur van fase C is onbepaalde tijd.

Deze flexibele arbeidsvorm biedt u de gelegenheid zich te oriënteren en behelst mogelijkheden voor iedereen!

Toch freelancen? NetCare helpt graag!

Indien u gaandeweg besluit om als freelancer verder te gaan, biedt NetCare graag de nodige hulp. Overstappen kan altijd! Wij geven u hierbij met plezier deskundig advies, hulpmiddelen en uitleg voor de start. Hierbij valt te denken aan de inschrijving bij de Kamer van Koophandel, opgaaf gegevens bij de belastingdienst, VAR verklaring etcetera.

Interesse? Onze medewerkers staan u graag te woord! Bel 0492-430100 of mail naar recruitment@netcare.nl.
Gerard

Gerard

Gerard is met name actief als consultant of IT architect. Met enorm veel ervaring bij grote organisaties kan hij bijzonder snel een probleem ontrafelen en naar een oplossing toewerken. Gecombineerd met economische achtergrond zorgt hij voor zakelijk verantwoorde keuzes.