NetCare verwelkomt nieuwe klanten

NetCare verwelkomt nieuwe klanten

We zijn erg verheugd met de recente uitbreiding van de relaties met een aantal bestaande en nieuwe klanten:

IBM
Onze duurzame lange relatie met dit grootste IT bedrijf ter wereld heeft een nieuwe dimensie gekregen. We zijn recentelijk gekozen tot preferred supplier voor een zestal competenties. Deze overeenkomst is het resultaat van de goede prijs/prestatie verhouding die we hen al jaren kunnen leveren. Voor beide partijen was het wenselijk om dit succes model uit te breiden.

Philips
Consumer Electronics was in het verleden al klant bij NetCare, maar heeft recentelijk deze overeenkomst hernieuwd met het inhuren van onze Oracle specialisten. De combinatie van de bestaande partner relatie en onze snelle en adequate reacties op aanvragen heeft hiertoe geleid.

DHL/Exel is een geheel nieuwe klant, die onze expertise heeft ingeroepen voor een inventarisatie van het netwerk, alsmede voor het doen van aanbevelingen. Uiteraard hopen we met deze opdracht een basis te leggen voor verdere samenwerking.

ISC Driebergen.
Dit is de interne IT afdeling van de landelijke politiediensten (KLPD). De expertise die hier gevraagd wordt is zeer divers, in korte tijd is NetCare in staat gebleken meerdere specialisten te selecteren en te plaatsen.

Gerard

Gerard is met name actief als consultant of IT architect. Met enorm veel ervaring bij grote organisaties kan hij bijzonder snel een probleem ontrafelen en naar een oplossing toewerken. Gecombineerd met economische achtergrond zorgt hij voor zakelijk verantwoorde keuzes.