NetCare logo

Marketing Automation

Marketing automation gaat over het automatiseren van (delen) van het marketing proces. Laten we duidelijk zijn, NetCare is geen marketeer maar wij helpen u bij het automatiseren van het marketing proces. Hoe dan ? 

We kunnen enerzijds het contact van uw organisatie met klanten automatiseren met onze Artificial Intelligence robot. Deze helpt veel mensen al op weg in uw bedrijf en met de vragen die ze hebben. Maar hij is ook slim genoeg om direct een medewerker erbij te halen als het hem toch niet goed afgaat. Dat doet ie door de emotie van de gebruiker in de gaten te houden. 

Als website bouwer kunnen u we een geintegreerd intranet en website aanbieden met alle communicatie mogelijkheden ineen. Wie dan vervolgens met wie en op welke manier hoort te commucieren is enerzijds een kwestie van inrchting, maar ook van afsrpaken maken.

Ook kunnen we geautomatiseerde follow-up laten doen voor mensen die interesse hebben in uw producten maar nog in de overwegings fase zitten. In overleg met uw eigen marketing mensen kunnen we de plannen concreet vorm geven en mochten we nog geen kant en klare oplossing hebben, kunnen we maatwerk leveren.

Onderstaand plaatje geeft een overzicht van een aantal componenten die we in kunnen zetten. Als u  al bepaalde toepassingen heeft zijn deze meestal wel te integreren.