Kijk naar de code

Kijk naar de code

Recruiters en managers zijn gewend om naar een CV te kijken, maar als het gaat om ontwikkelaars is het veel beter om te kijken naar hun code.


Een CV geeft vaak relevante ervaring weer en dat is belangrijker dan opleiding. Wat nog belangrijker is, is passie en motivatie. Die kan je opvragen middels een motivatie tekst. Maar toch mist het belangrijkste onderdeel als het gaat over software ontwikkelaars. Die kun je nu eenmaal het best beoordelen op hun werk. De code !

Als NetCare hebben we juist dat gedaan en hebben daarmee bijzonder getalenteerde ontwikkelaars aan weten te trekken. Mensen die op CV nog niet eens voorbij de recruitment afdeling zouden komen, maar in de open source wereld gerespecteerd zijn en in staat gebleken om zeer complexe problemen in software op te lossen.

Wilt u ook talent, schakel NetCare dan in voor uw project. Dit kan door ons (delen) van het project te laten ontwikkelen, of door een van onze mensen toe te voegen aan uw project.

Wij garanderen kwaliteit door mensen te beoordelen op hun werk en passie voor software. Niet zozeer op wat ze in een Word bestand op hebben geschreven.

Het blijft natuurlijk belangrijk om ook een goed CV te hebben, kijk evt naar onze CV Tips

Meer weten ? Neem direct contact op en laat ons kijken naar de code zodat u kunt genieten van het resultaat.
Gerard

Gerard

Gerard is met name actief als consultant of IT architect. Met enorm veel ervaring bij grote organisaties kan hij bijzonder snel een probleem ontrafelen en naar een oplossing toewerken. Gecombineerd met economische achtergrond zorgt hij voor zakelijk verantwoorde keuzes.