Kandidaten portaal vernieuwd

Kandidaten portaal vernieuwd

Al enkele jaren heeft NetCare een portaal voor kandidaten om te solliciteren op tijdelijke of vaste vacatures. Dit portaal is nu geheel vernieuwd en (niet toevallig) gebouwd met onze eigen social networking software MyVox.


De belangrijkste verbeteringen zijn dat het veel gemakkelijker is om je weg te vinden in het portaal en te solliciteren. Je kunt functies opgeven die relevant voor je zijn en wordt daarmee in groepen ingedeeld. We hopen op termijn dat deze groepen ook als kennis of discussie groepen zullen worden gebruikt door de ruim 8.000 professionals die in zich de loop der tijd hebben ingeschreven bij NetCare.

We kunnen via de nieuwe site beter met onze kandidaten communiceren en iedereen op de hoogte houden van relevante vacatures. Het is niet alleen bedoeld voor eigen medewerkers, maar zeker ook voor ZZP-ers waar we veel gebruik van maken voor opdrachten bij onze klanten.

Hoewel we veel aandacht hebben gespendeerd aan de ontwikkeling, het testen en migratie kan het toch zijn dat er onregelmatigheden zijn ontstaan.

We waarderen feedback en moedigen iedereen aan om zijn of haar profiel en gegevens te controleren en aan te vullen.

Gerard

Gerard is met name actief als consultant of IT architect. Met enorm veel ervaring bij grote organisaties kan hij bijzonder snel een probleem ontrafelen en naar een oplossing toewerken. Gecombineerd met economische achtergrond zorgt hij voor zakelijk verantwoorde keuzes.