NetCare logo

ICT Specialisten

 

Wij  staan voor u klaar om uw vraag  naar specialisten en oplossingen in te vullen. Wij zoeken en vinden kandidaten met ervaring  op alle niveaus, zowel nationaal als internationaal.

NetCare in de praktijk 

Detachering:

NetCare levert ICT professionals voor alle sectoren. Stuk voor stuk experts of veelbelovende starters met verstand van zaken.  Wij werken graag met ‘vaste’ mensen, dit kan een NetCare medewerker zijn of een ZZP’er, die wanneer zij vaker worden ingezet de weg weten en de werkwijze kennen.  

 

U kunt bij ons terecht voor bijna elk expertisegebied binnen de ICT. Gezien onze specialisatie in software ontwikkeling en web based applicaties ligt de kracht van de eigen medewerkers bij php, security en linux. Voor complexe projecten kunnen we helpen bij analyse informatie behoefte, architectuur en project management. 

 

We staan bekend voor onze "neus" voor talent en vinden de zogenaamde speld in de hooiberg als het gaat om expertises die zeer zeldzaam zijn. Bent u op zoek naar een tijdelijke ICT specialist voor uw project, 

Neem dan contact op

Werken bij NetCare

Wij zijn altijd op zoek naar specialisten en programmeurs om samen verder te bouwen. Dit kan op verschillende manieren. Wij werken al sinds 1998 samen met freelancers

Bekijk hier onze openstaande vacatures

Wij zijn ook altijd op zoek naar php programmeurs, linux en/of security specialisten , die zich thuis voelen bij onze identiteit en cultuur. Als professional bij NetCare ben je leergierig en wil je jezelf graag verder ontwikkelen. Je werkt graag met innovatieve technologieën en houdt de ontwikkelingen in je vakgebied nauwlettend in de gaten. Je werkt enthousiast en met daadkracht aan hoogstaande oplossingen voor onze klanten. 

We stellen hoge eisen aan onze medewerkers, maar geven daar ook veel voor terug. Goed primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een getalenteerd team om prettig mee samen te werken en een omgeving waar je je maximaal kunt ontplooien.

NetCare faciliteert je hierbij door middel van opleidingsmogelijkheden en ook persoonlijke coaching is een optie. 

NetCare B.V.
Geldropseweg 8b
5731 SG Mierlo
Tel 0492-430100
Contact

Contact Personen:
  Gerard Kanters
   Christina vd Kamp
   Teona Tee (Werknemer niet meer in dienst bij NetCare)
    AI Robot