NetCare logo

Functionaliteit MyVox

 

De NetCare website is gebaseerd op MyVox en kan als voorbeeld worden gezien hoe MyVox niet alleen inzetbaar is voor gebruik binnen uw bedrijf, maar ook als volledig geintegreerde website. De kracht van MyVox als sociale website zit in de uitgebreide functionaliteit en het gemak in het gebruik. Het intranet is slechts een kwestie van inloggen, het is verder volledig geintegreerd met de externe website.

MyVox zelf is weer gebaseerd op ons publieke social network Centillien. Nieuwe functionaliteit wordt dan ook meestal ontwikkeld voor Centillien en later toegepast in MyVox. Maar MyVox kent ook haar eigen ontwikkelingen, die specifiek gericht zijn op functionaliteit binnen de context van een bedrijf. U kunt hierbij denken aan het koppelen van uw bestaande bestands systemen, integratie met Microsoft Active Directory en geavanceerde rollen met rechten die passen bij de hierarchie die bedrijven kennen. Ook de zoekfunctie die de inhoud van alle bestanden in uw organisatie doorzoekt en resultaten teruggeeft aan de gebruiker met behoud van de toegangs rechten is een functie die speciaal voor MyVox is ontwikkeld.

 

User profile  Elkaar vinden en beter leren kennen is de basis. Met een duidelijk en volledig profiel leer je elkaar beter kennen en weet je wat iemand kan betekenen voor je.

 

Activity page Hier tonen we wat er dagelijks gebeurt. Afhankelijk van de omvang van het bedrijf kun je dit beperken tot je eigen connecties, groepen of interesses 
 
 
Connect met anderen Bouw je persoonlijke netwerk uit. Dat kan ook met externe partners als deze toegang krijgen.

 

ESN groepen Creëer afdelings - of projectgroepen op basis van interesse.

 

 Plaats uw interne of externe vacatures op uw site en deel deze makkelijk met externe social netwerken. Dit gebruiken we bij NetCare zeer intensief. 

 

ESN blogs Deel uw gedachten met anderen door blogs te schrijven. Ook leuk voor klanten, maak ze dan publiek. 

 

Microblog Dit is een beetje vergelijkbaar met Twitter of Yammer, korte berichtjes naar elkaar sturen en reageren op deze berichtjes om snel iets voor elkaar te krijgen.

 

Zoeken op ESN  Het zoeksysteem doorzoekt alle inhoud van de site en van alle gekoppelde bestanden. Met slimme technieken zorgen we ervoor dat de resultaten worden gerangschikt op relevantie. U kunt zelf synoniemen en uitsluitings woorden toevoegen. Het zoeksysteem houdt rekening met wie wat mag zien.

 

ESN video  Video's kunnen overal geplaatst worden en worden direct getoond in de het activiteiten overzicht. Zoeken in Youtube en doorplaatsen is geintegreerd.

 

Evenementen op ESN Organiseer evenementen voor collega's, klanten of leveranciers. 

 

RSS feeds  Rss is integraal onderdeel van MyVox. Alle pagina's zijn in RSS-formaat op te vragen en te delen. Ook externe feeds kunnen makkelijk op het profiel worden geplaatst.

 

Wiki style pages  Dit zijn eigenlijk normale web pagina's maar dan met historie en uitgebreide mogelijkheden om video, plaatjes etc in te voegen. Ook kunt u gezamenlijk werken aan de inhoud van pagina's

 

 Deel foto's Foto's delen vinden mensen leuk en is in sommige bedrijfstakken erg handig (makelaardij, creatieve beroepen, medici etc..). 

 

image  Alle bestaande bestanden op uw file systemen kunnen in één keer worden gekoppeld aan MyVox met behoud van de rechten ze hebben. We kennen drie niveaus hierin: persoonlijk, groepen en iedereen. Deze rechten zijn gekoppeld aan Microsoft Active Directory. Neem contact op om dit in de praktijk te zien

 

Polls Start een poll om te weten wat anderen vinden.

 

Dashboard on ESN  Iedere medewerker krijgt een eigen dashboard, waarin hij kan zien wat er in de omgeving gebeurt en met wie hij een connectie zou kunnen maken (2e lijns netwerk). Je dashboard kan je met widges verder personaliseren.

 

Meerdere talen ondersteund door ESN  Navigatie, buttons, help- en foutteksten zijn beschikbaar in 12 talen. Door middel van de browser setting wordt automatisch bepaald welke taal de voorkeur heeft. Dit kan overruled worden door als ingelogde gebruiker een taal te kiezen. De demo site kent 3 talen (NE/EN/DE)

 

Neem gerust een kijkje door gratis te registreren op de site. Maak makkelijk uw eigen MyVox omgeving aan, gratis voor maximaal 5 gebruikers.. . 

Met MyVox richten we ons op organisaties die kennis delen belangrijk vinden en op die manier een competetief voordeel behalen.

NetCare B.V.
Geldropseweg 8b
5731 SG Mierlo
Tel 0492-430100
Contact

Contact Personen:
  Gerard Kanters
   Christina vd Kamp
   Teona Tee (Werknemer niet meer in dienst bij NetCare)
    AI Robot