Blogs

Blogs

We schrijven met regelmaat artikelen over technologie, ontwikkelingen en nieuws over NetCare.  Wil je op de hoogte blijven, kun je aanmelden voor ons blog onderaan de pagina.

Odoo online

Binnenkort is er Odoonline.

Odoo is bedrijfssoftware voor het midden en kleinbedrijf. Verrassend complete ERP en CRM software met vele modules die het geschikt maakt voor diverse bedrijven. Van producenten, logistieke bedrijven tot dienstverleners in diverse branches. Met 3,5 miljoen gebruikers is Odoo hard op weg om wereldwijd een leverancier van betekenis te worden.

Lees meer

Odoo fieldservice

Odoo 13 functionaliteit

Op de Odoo Experience 2019 zal Odoo 13 worden gereleased. Deze versie is momenteel nog in ontwikkeling, maar in het geruchtencircuit gaan wel al lijsten rond met de verwachte nieuwe functionaliteiten.

Lees meer

Kandidaten portaal

Klanten portaal vernieuwd

Ons portaal voor klanten is vernieuwd en uitgebreid. Dit is vooral goed nieuws voor klanten die samen met ons werken op het gebied van software ontwikkeling.Zo is het mogelijk de sprint en backlog zelf te beheren als Product Owner. Gebruikers kunnen makkelijker problemen aanmelden door een email te sturen.

Lees meer

Nieuws

Partners gezocht voor beeld en gedrags herkenning

We zijn actief op het gebied van machine learning en hebben hier al diverse projecten in gerealiseerd. Van herkenning van mensen, dieren, dingen en de relatie tussen mensen en dingen.Deze gezamenlijke kennis hebben we gebundeld in een product dat Intra heet.

Lees meer

NetCare nieuws

De impact van robotica op de economie.

Al jaren zorgen robots in de industrie dat simpel werk kan worden geautomatiseerd en dat heeft tot nu toe niet geleid tot grotere werkeloosheid, maar dat gaat veranderen is de stelling.Met de komst van drones, zelfrijdende auto's zal ook de totale vervoer sector, politie en leger worden gerobotiseerd.

Lees meer

Nieuws

Kijk naar de code

Recruiters en managers zijn gewend om naar een CV te kijken, maar als het gaat om ontwikkelaars is het veel beter om te kijken naar hun code.Een CV geeft vaak relevante ervaring weer en dat is belangrijker dan opleiding. Wat nog belangrijker is, is passie en motivatie. Die kan je opvragen middels een motivatie tekst.

Lees meer

AIR

Artificial Intelligence Robot

Voor een omvangrijker project bij Essent hebben we o.a. een artificial intelligence robot gebouwd. Het project omvat de integratie van (live)chat via de website met zowel medewerkers, als een AI robot. Daarnaast nog integratie met CRM om survey data vast te leggen.

Lees meer

Vacatures

Apps hoog beschikbaar maken met Amazon

Web applicaties of mobiele apps met veel gebruikers, of die kritisch zijn voor het bedrijfsproces moeten hoog beschikbaar zijn. Om dat te bereiken moeten veel stappen worden ondernomen. Het begint met het bug vrij krijgen van de applicatie code, maar voor veel applicaties met een lang track record is dat vaak grotendeels in orde.

Lees meer

VB logo

Veiligebuurt, de buurtpreventie app

Veiligebuurt, buurtpreventie app. Veiligebuurt, de beste mobile app voor buurtpreventie is gebouwd op basis van ons social networking platform MyVox.De Veiligebuurt app draagt voor een belangrijk deel bij aan een gevoel van veiligheid in de buurt.

Lees meer

Kandidaten portaal

Kandidaten portaal vernieuwd

Al enkele jaren heeft NetCare een portaal voor kandidaten om te solliciteren op tijdelijke of vaste vacatures. Dit portaal is nu geheel vernieuwd en (niet toevallig) gebouwd met onze eigen social networking software MyVox.De belangrijkste verbeteringen zijn dat het veel gemakkelijker is om je weg te vinden in het portaal en te solliciteren.

Lees meer

Business continuiteit

Business continuiteit en uitwijk

De continuiteit van een bedrijf is vaak nog een belangrijker doel dan winst. De continuiteit kan door allerlei oorzaken worden bedreigd, dit artikel focust op de toenemende afhankelijkheid van ICT.

Lees meer

information paradox

De informatie uitwisselings paradox

Dit artikel wil een bijzonder fenomeen in onze branche onder de aandacht brengen. De paradox tussen informatie uitwisseling in informatie systemen enerzijds en informatie uitwisseling bij mensen.Mensen wisselen uiterst efficient informatie met elkaar uit door te praten en (soms) door elkaar aan te kijken of bijvoorbeeld een tekst van iemand te lezen.

Lees meer

Zorg

Amarant kiest voor MyVox

We zijn verheugd te kunnen melden dat een grote zorginstelling in Nederland, Amarant Groep heeft gekozen voor ons product MyVox. Na zorgvuldige afweging en een proef periode van 3 maanden is besloten tot een uitrol van MyVox bij Amarant.

Lees meer

Meld u nu aan voor de kennislunch van 17 maart

Stuur een email naar hnw@netcare.nl en vermeld daarin uw naam en telefoonnummer.Thema: ‘ ICT als katalysator voor Het Nieuwe Werken’Datum: 17 maartTijd: 12.00- 14.

Lees meer

Nieuw bij NetCare: Payrolling

Snel en eenvoudig een uitdagende opdracht?Dan bent u bij NetCare aan het goede adres!Graag maken wij van de gelegenheid gebruik een dienst aan te bieden die voor IT professionals veel voordelen biedt! Met de zogenoemde payroll dienst heeft u géén VAR of accountantsverklaring nodig, hoeft u geen speciale verzekeringen af te sluiten en heeft u ook verder geen administratieve lasten, want wij regelen het voor u! Zowel langdurige als tijdelijke opdrachten kunnen met een payrollovereenkomst worden verricht.

Lees meer

Grote tevredenheid onder NetCare freelancers

"Als iets geregeld is dan blijft dat ook zo"“Veel kennis en persoonlijke aandacht”.“Informeren kandidaten voortdurend over de status van afhandeling van een opdracht waarvoor je je hebt aangemeld”“Prettige samenwerking, toegang tot grote bedrijven, interessante projecten”.

Lees meer

Grote tevredenheid onder NetCare klanten

De hoge eisen die klanten stellen aan de snelheid en flexibiliteit van IBM vraagt ook om een goede samenwerking met partners. NetCare is in staat om hier adequaat op te acteren en te participeren in nieuwe initiatieven.

Lees meer

ICT Barometer: Grootste vraag naar externe ICTers ooit

Amsterdam, 31 mei 2007 - De vraag naar externe ICTers in Nederland heeft een absoluut hoogtepunt bereikt. Dat blijkt uit de tweemaandelijkse ICT Barometer van Ernst & Young, waarvoor 607 directeuren, managers en professionals uit het bedrijfsleven en overheid zijn ondervraagd.

Lees meer

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

NetCare wil bewust zijn van haar positie in de maatschappij en zich gedragen als een organisatie die waarde toevoegt aan onze economie, maar tegelijkertijd bewust is van de mogelijk negatieve effecten die we hebben op bijvoorbeeld het milieu. Zero Emissie Programma. Het klimaat verandert door toedoen van menselijk handelen.

Lees meer

NetCare verwelkomt nieuwe klanten

We zijn erg verheugd met de recente uitbreiding van de relaties met een aantal bestaande en nieuwe klanten: IBM Onze duurzame lange relatie met dit grootste IT bedrijf ter wereld heeft een nieuwe dimensie gekregen. We zijn recentelijk gekozen tot preferred supplier voor een zestal competenties.

Lees meer