Blogs

Blogs

We schrijven met regelmaat artikelen over technologie, ontwikkelingen en nieuws over NetCare.  Wil je op de hoogte blijven, kun je aanmelden voor ons blog onderaan de pagina.

Partners gezocht voor beeld en gedrags herkenning

We zijn actief op het gebied van machine learning en hebben hier al diverse projecten in gerealiseerd. Van herkenning van mensen, dieren, dingen en de relatie tussen mensen en dingen.Deze gezamenlijke kennis hebben we gebundeld in een product dat Intra heet.

Lees meer

De impact van robotica op de economie.

Al jaren zorgen robots in de industrie dat simpel werk kan worden geautomatiseerd en dat heeft tot nu toe niet geleid tot grotere werkeloosheid, maar dat gaat veranderen is mijn stelling.Met de komst van drones, zelfrijdende auto's zal ook de totale vervoers sector, politie en leger worden gerobotiseerd.

Lees meer

Kijk naar de code

Recruiters en managers zijn gewend om naar een CV te kijken, maar als het gaat om ontwikkelaars is het veel beter om te kijken naar hun code.Een CV geeft vaak relevante ervaring weer en dat is belangrijker dan opleiding. Wat nog belangrijker is, is passie en motivatie. Die kan je opvragen middels een motivatie tekst.

Lees meer

Artificial Intelligence Robot

Voor een omvangrijker project bij Essent hebben we o.a. een artificial intelligence robot gebouwd. Het project omvat de integratie van (live)chat via de website met zowel medewerkers, als een AI robot. Daarnaast nog integratie met CRM om survey data vast te leggen.

Lees meer

Vacatures

Apps hoog beschikbaar maken met Amazon

Web applicaties of mobiele apps met veel gebruikers, of die kritisch zijn voor het bedrijfsproces moeten hoog beschikbaar zijn. Om dat te bereiken moeten veel stappen worden ondernomen. Het begint met het bug vrij krijgen van de applicatie code, maar voor veel applicaties met een lang track record is dat vaak grotendeels in orde.

Lees meer

Veiligebuurt, de buurtpreventie app

Veiligebuurt, buurtpreventie app. Veiligebuurt, de beste mobile app voor buurtpreventie is gebouwd op basis van ons social networking platform MyVox.De Veiligebuurt app draagt voor een belangrijk deel bij aan een gevoel van veiligheid in de buurt.

Lees meer

Kandidaten portaal vernieuwd

Al enkele jaren heeft NetCare een portaal voor kandidaten om te solliciteren op tijdelijke of vaste vacatures. Dit portaal is nu geheel vernieuwd en (niet toevallig) gebouwd met onze eigen social networking software MyVox.De belangrijkste verbeteringen zijn dat het veel gemakkelijker is om je weg te vinden in het portaal en te solliciteren.

Lees meer

Business continuiteit en uitwijk

De continuiteit van een bedrijf is vaak nog een belangrijker doel dan winst. De continuiteit kan door allerlei oorzaken worden bedreigd, dit artikel focust op de toenemende afhankelijkheid van ICT.

Lees meer

De informatie uitwisselings paradox

Dit artikel wil een bijzonder fenomeen in onze branche onder de aandacht brengen. De paradox tussen informatie uitwisseling in informatie systemen enerzijds en informatie uitwisseling bij mensen.Mensen wisselen uiterst efficient informatie met elkaar uit door te praten en (soms) door elkaar aan te kijken of bijvoorbeeld een tekst van iemand te lezen.

Lees meer

Amarant kiest voor MyVox

We zijn verheugd te kunnen melden dat een grote zorginstelling in Nederland, Amarant Groep heeft gekozen voor ons product MyVox. Na zorgvuldige afweging en een proef periode van 3 maanden is besloten tot een uitrol van MyVox bij Amarant.

Lees meer