NetCare logo

Partners gezocht voor nieuw initiatief

Partners gezocht voor nieuw initiatief

Binnenkort gaat NetCare een nieuw initiatief lanceren. Het heet eigen bedrijf online en gaat kleine ondernemers, zzp-ers en starters helpen.

Er zijn veel ondernemers en starters met een leuk en goed idee maar vaak weten zij niet goed hoe ze daar het best vorm aan kunnen geven. Wij willen deze ondernemers graag  helpen om hun idee snel en goedkoop op internet te krijgen. Hierbij kunnen ze kiezen voor een website, webshop, online boekhouding, email/agenda en online samenwerken. Een hoge mate van automatisering staat hierbij voorop. 

Alles is via vooraf gedefinieerde pakketten en extra opties online te bestellen. We willen ons beperken tot onze eigen competentie en dat is software ontwikkelen en integratie tussen de modules. Daarom zijn we op zoek naar partners die onze toekomstige klanten kunnen helpen met de inrichting en beheer van de modules. Maar ook online marketeers en VAR's die hun producten aan willen bieden via ons concept. 

Wie zoeken we ? 

  1. Tekstschrijvers
  2. Online marketing specialisten
  3. Designers
  4. Website beheerders
  5. Value Added Resellers met extra producten
  6. Resellers van ons platform
  7. Anders, verras ons ...

Herken je jezelf hierin of ken je iemand die ons kan helpen. Meld je aan via het partner programma of neem contact op met NetCare

We verwachten hoge kwaliteit dienstverlening, een klantvriendelijke aanpak en standaard bedragen voor standaard producten. 

Gerard Kanters

Gerard Kanters

Directeur van NetCare
Functie omschrijving

Als ondernemer werk ik met een bijzonder goed team van ontwikkelaars om nieuwe produkten te ontwikkelen en projecten uit te voeren. Als jij het kan bedenken, kunnen wij het maken.

Mijn achtergrond...