NetCare logo

Launch MyVox

Launch MyVox

NetCare lanceert Myvox, een Enterprise Social Network. Na de succesvolle introductie van het publieke social network Centillien voor bedrijven hebben we nu een private variant voor bedrijven die voor hun eigen medewerkers ook de power of online networking in willen zetten.

Geef uw medewerkers de mogelijkheid hun kennis te verzamelen en te delen op een manier die ze graag doen.NetCare gelooft dat social networks uiteindelijk de manier zijn om alle informatie en applicaties in bedrijven en op internet te koppelen. Enerzijds omdat het logisch is dat applicaties en content aan mensen of bedrijven wordt gekoppeld en niet als losse entiteiten bestaan en de gebruiker er naar op zoek moet gaan.

Ten tweede is het zelf organiserend vermogen van sociale netwerken zo groot dat dit ook nog op een efficiente en toch leuke manier kan.

Kijk voor meer informatie op de product pagina van MyVox of ga naar onze demonstratie site en maak een account aan 

Gerard Kanters

Gerard Kanters

Directeur van NetCare
Functie omschrijving

Ontzettend leuke job, waar alle aspecten van het bedrijf aandacht moeten krijgen. Persoonlijk ben ik erg enthousiast over ICT en de mogelijkheden die het biedt om alle aspecten van de maatschappij te...

    • Gerard Kanters
      Gerard Kanters

      De meest blogs uit het verleden zijn overgezet naar de nieuwe site. Eerdere reacties konden niet worden meegenomen.