NetCare logo

Lancering MyVox, een sociaal intranet applicatie om op een leuke manier kennis te delen.

Lancering MyVox, een sociaal intranet applicatie om op een leuke manier kennis te delen.

NetCare lanceert Myvox, een sociaal intranet applicatie. Na de introductie van het publieke social network Centillien voor bedrijven hebben we nu een private variant voor bedrijven die voor hun eigen medewerkers ook de power of online networking in willen zetten.

Geef uw medewerkers de mogelijkheid hun kennis te verzamelen en te delen op een manier die ze graag doen.


NetCare gelooft dat sociale netwerken uiteindelijk de manier zijn om alle informatie en applicaties in bedrijven en op internet te koppelen. Enerzijds omdat het logisch is dat applicaties en content aan mensen of bedrijven wordt gekoppeld en niet als losse entiteiten bestaan en de gebruiker er naar op zoek moet gaan.

Ten tweede is het zelf organiserend vermogen van sociale netwerken zo groot dat dit ook nog op een efficiente en toch leuke manier kan.

Kijk voor meer informatie op de product pagina van MyVox of ga naar onze demonstratie site en maak een gratis account aan 

Gerard Kanters

Gerard Kanters

Directeur van NetCare
Functie omschrijving

Als ondernemer werk ik met een bijzonder goed team van ontwikkelaars om nieuwe produkten te ontwikkelen en projecten uit te voeren. Als jij het kan bedenken, kunnen wij het maken.

Mijn achtergrond...