NetCare logo

Waarom Centillien kiezen ?

Waarom Centillien kiezen ?

Er zijn veel bedrijven die software ontwikkelen in de wereld.  De keuze is vaak lastig en tegelijkertijd heel belangrijk. Veel bedrijven specialiseren op een product of sector, maar Centillien kiest bewust voor innovatie als focus.

Wat Centillien speciaal maakt is de passie voor innovatie.  Als iedereen met business intelligence en big data bezig is, kijken wij hoe we dat toe zouden kunnen passen door die bergen data realtime en interactief  te maken en zo de klant ervaring te verbeteren. Zo pionieren we ook met artificial intelligence, maar wel op een manier dat er een concrete toepassing aan kan worden gekoppeld. Ook is Centillien trendsetter in social networking met de eerste buurt app in de wereld, veiligebuurt en natuurlijk het wereldwijde social network voor bedrijven.

Maar niet alles ground breaking te zijn of super innovatief. Er is nog zoveel te bereiken door op een andere manier tegen software en data aan te kijken. Omdat Centillien niet alleen werkt voor kleine bedrijven en startups, hebben we oplossingen gemaakt die extreem schaalbaar en stabiel zijn. Dus ook voor grotere bedrijven en instellingen zijn er mogelijkheden om een voordeel te behalen.  

Kiezen voor Centillien is kiezen voor een software bedrijf met passie voor serieuze business toepassingen.

Centillien: Als jij het kan bedenken, kunnen wij het maken.

Gerard Kanters

Gerard Kanters

Directeur van NetCare
Functie omschrijving

Als ondernemer werk ik met een bijzonder goed team van ontwikkelaars om nieuwe produkten te ontwikkelen en projecten uit te voeren. Als jij het kan bedenken, kunnen wij het maken.

Mijn achtergrond...

    • Gerard Kanters
      Gerard Kanters

      De meest blogs uit het verleden zijn overgezet naar de nieuwe site. Eerdere reacties en sharing konden niet worden meegenomen.