NetCare logo

Nieuwe NetCare website

Nieuwe NetCare website

De reguliere bezoeker ziet het natuurlijk meteen, maar het is voor ons nieuws waardig om te vermelden dat we onze website hebben vernieuwd. 

Deze is volledig gebouwd in MyVox, ons company private network product. We gebruikten ons product al langer voor het NetCare team, maar nu dus ook naar buiten toe. 

Iedereen bij NetCare draagt bij aan het succes van het bedrijf en het is wel zo makkelijk dat iedereen dat ook kan laten zien. Dat is dus nu een feit. Meerdere mensen binnen NetCare schrijven artikelen, plaatsen vacatures of hebben iets anders interessants te delen met het team of met iedereen. 

Wat u dus vanaf nu kan ervaren. We beginnen wat voorzichtig, met een paar pagina's, wat blogs, profielen en videos maar we zijn van plan alle processen en communicatie te laten verlopen via onze website. De klant- en kandidaten portalen zijn nu nog apart, maar worden eerst gerestyled en later geintegreerd. Dan kunnen we ook de samenwerking met onze kandidaten en klanten intensiever maken.

We hopen dat u deze eerste grote stap weet te waarderen en u zult nog leuke en originele dingen gaan zien op de site. Waarbij het einddoel is dat u nog maar één website wilt bezoeken als u op zoek bent naar ICT personeel of een geintegreerde website waar u de samenwerking met uw partners het beste vorm kunt geven en het creatieve potentieel van uw medewerkers maximaal kunt laten ontplooien.

Gerard Kanters

Gerard Kanters

Directeur van NetCare
Functie omschrijving

Als ondernemer werk ik met een bijzonder goed team van ontwikkelaars om nieuwe produkten te ontwikkelen en projecten uit te voeren. Als jij het kan bedenken, kunnen wij het maken.

Mijn achtergrond...