Binnenkort is er Odoonline.

Binnenkort is er Odoonline.

Odoo is bedrijfssoftware voor het midden en kleinbedrijf. Verrassend complete ERP en CRM software met vele modules die het geschikt maakt voor diverse bedrijven. Van producenten, logistieke bedrijven tot dienstverleners in diverse branches. Met 3,5 miljoen gebruikers is Odoo hard op weg om wereldwijd een leverancier van betekenis te worden.


Begin dit jaar heeft NetCare een partnership gesloten met Odoo. Hiermee willen we waarde toevoegen aan het product. Dat doen we onder andere met branche oplossingen en consultancy. Binnenkort komt daar een nieuwe dienst bij: een makkelijk toegankelijk platform voor het MKB en dat hebben we Odoonline gedoopt.

Met Odoonline bieden we bedrijven via internet toegang tot hun administratie. Hierbij hanteren we een simpel mode. Alle modules van klanten, voorraad, diensten tot financiële administratie voor een vast laag bedrag per gebruiker per maand.

Odoo kent al diverse manieren waarmee je hun software in kunt zetten voor je bedrijf. De Open Source (community editie) is gratis en kan door iedereen direct gedownload en geïnstalleerd worden. Het is vooral geschikt voor kleine bedrijven die een deel van hun bedrijfsproces willen automatiseren, maar met name de financiële administratie apart willen houden. Dat heeft ermee te maken dat de gratis versie geen uitgebreide financiële module heeft en daarmee minder geschikt is. Voor bedrijven die alles online en in de cloud willen hebben, bieden Odoo en NetCare de enterprise editie aan. Die is zeer compleet en kan op verzoek aangepast of uitgebreid worden met bedrijfs specifieke modules. Het prijsmodel van de enterprise editie is gebaseerd op de modules die je gebruikt en is per gebruiker duurder dan de variant die we gaan introduceren: Odoonline.

 

Odoo Online

Odoonline houdt het perfecte midden tussen functionaliteit enerzijds en kosten anderzijds. Lekker makkelijk in gebruik en geen omkijken naar backups, beheer en andere zaken waar je je als bedrijf niet mee bezig wilt houden.

De officiële lancering zal naar verwachting binnen twee maanden een feit zijn. Je kunt dan zelf een abonnement afsluiten, het systeem inrichten of in laten richten door een partner of NetCare zelf. Via het klanten portaal krijg je inzicht in het aantal gebruikers, de facturen en kun je ondersteuning vragen mocht het toch niet helemaal zelf lukken.

Wil je nu al meer weten of Odoo (Online) een oplossing is voor jouw bedrijf. Schroom niet en neem contact op. We vertellen graag meer over dit mooie product en de mogelijkheden.
Gerard

Gerard

Gerard is met name actief als consultant of IT architect. Met enorm veel ervaring bij grote organisaties kan hij bijzonder snel een probleem ontrafelen en naar een oplossing toewerken. Gecombineerd met economische achtergrond zorgt hij voor zakelijk verantwoorde keuzes.