NetCare logo

Artificial Intelligence Robot (AIR)

Artificial intelligence of kunstmatige intelligentie in het Nederlands gaat in de eerste plaats over slimme software die menselijke intelligentie nabootst. Het is een zeer breed werkgebied in de ICT industrie en op termijn zullen vele specialisaties ontstaan. Veel mensen hebben fysieke robots voor ogen als het gaat om artificial intelligence, maar dat hoeft dus zeker niet.  

NetCare richt zich met artificial intelligence op communicatie met de mens. We hebben een artificial intelligence robot (AIR) gemaakt die je makkelijk kunt integreren in een bestaande website. Ook is hij gekoppeld aan een chat open source applicatie rocket.chat waar je alle medewerkers van je bedrijf kunt opnemen en onderverdelen in afdelingen. AIR zal automatische doorverwijzen naar een product specialist als ie er even niet uitkomt.

AIR leert de inhoud van je website en kan direct beginnen met het beantwoorden van vragen over producten of diensten van het bedrijf. Zo hebben we AIR (Artificial Intelligence Robot) als demonstratie wikipedia laten lezen, dit kunt u testen door een willekeurige vraag te stellen waarvan het antwoord op wikipedia staat. Dit zou hij moeten kunnen beantwoorden..

Maar hij is slimmer dan dat. Onze AI robot herkent emotie bij mensen, wat handig is om te analyseren in hoeverre dat hij zijn werk goed doet. Als dat onder de maat is schakelt hij het gesprek ook door naar een product specialist.

We staan nog maar aan het begin van de ontwikkeling van AIR en we hebben erg interessante zaken op onze roadmap geplaatst zoals praten ipv typen met de robot, en deep learning technologie om zelfstandig tot nieuwe inzichten te komen op basis van de informatie die AIN tot zijn beschikking heeft. Daarvoor moet AIR vooral veel informatie worden gevoed om verbanden te herkennen.

Korte introductie filmpje AIR wat we gemaakt hebben voordat AIR live is gegaan. Inmiddels zijn de ontwikkelingen alweer verder en dat blijft zich ontwikkelen.  

 

Meer weten, lees ook over hoe het begonnen is met onze Artificial intelligence robot ? Meer weten , neem eens contact met ons op. We zijn erg enthousiast over AIR en willen daar graag meer over vertellen.

AIR uitproberen kan ook, download de app op je mobiel.

AIR on google play

 AIR on Apple appstore

Hij is nog niet zo vaardig in smalltalk, hier wordt hard aan gewerkt. Het is een omvangrijk project en gaandeweg zullen veel verbeteringen merkbaar worden.