Amarant kiest voor MyVox

Amarant kiest voor MyVox

We zijn verheugd te kunnen melden dat een grote zorginstelling in Nederland, Amarant Groep heeft gekozen voor ons product MyVox. Na zorgvuldige afweging en een proef periode van 3 maanden is besloten tot een uitrol van MyVox bij Amarant.


De gebruikers waren met name enthousiast over het gebruiksgemak en de toepassing voor coördinatie van activiteiten die afdelings- overstijgend zijn. Ook het beeldbellen werd geroemd vanwege de hoge kwaliteit in combinatie met locaties die geen breedband aansluiting hebben. Bestaande toepassingen konden hier momenteel niet in voorzien.

In de proefperiode zijn diverse evaluaties gedaan en een klein aantal aanpassingen gedaan voor Amarant om MyVox nog wat dichter te laten aansluiten bij de doelen.

Om de gehele organisatie aan te laten sluiten is nog een hele klus en er zijn nog een aantal randvoorwaarden in de huidige ICT omgeving die Amarant graag eerst nog op orde wil brengen. Besloten is om eerst te starten met 300 medewerkers waar het belang het hoogst is.

Over Amarant Groep: Met vier beeldmerken, Amarant, Idris, Dr. Leo Kamerhuis Brabant en Pauwer met name actief op het gebied van lichamelijk en verstandelijk gehandicapten en autisme. Dit wordt gedaan vanuit 500 locaties en 7.000 medewerkers en is daarmee een van de grotere zorginstellingen van Nederland.  Innovatie in de zorg is een belangrijk thema voor Amarant en we zijn trots dat we als NetCare daaraan mee mogen werken.
Gerard

Gerard

Gerard is met name actief als consultant of IT architect. Met enorm veel ervaring bij grote organisaties kan hij bijzonder snel een probleem ontrafelen en naar een oplossing toewerken. Gecombineerd met economische achtergrond zorgt hij voor zakelijk verantwoorde keuzes.