NetCare logo

MyVox

  Gerard Kanters

  MyVox

  Categorie: market:Producten
  Door Gerard Kanters
  Referentie nummer: 15257  Contact Gerard Kanters

  Gun uw bedrijf en uw medewerkers the power of online networking binnen de context van uw organisatie Uit onderzoek blijkt dat de moderne professional de verworvenheden van internet en sociale netwerken hoog waardeert.

  Feitelijk kan en wil men niet meer zonder. Toegang tot internet en het gebruik van eigen devices wordt hoger gewaardeerd dan het beschikken over een auto of een salarisverhoging.

  Het Company Private Network dat NetCare kant en klaar levert heet MyVox. De NetCare website is eveneens gebouwd in MyVox. Medewerkers kunnen onderling samenwerken in groepen en als bedrijf, maar ze kunnen ook direct communiceren met klanten en kandidaten. 

  Het voegt waarde toe door te verbinden en te ontsluiten waar en wanneer men dat wil. Het verbindt alle medewerkers onderling en verbindt hen desgewenst met hun contactpersonen bij uw leveranciers en klanten.

  Bestellen kan direct via de paypal button. Een minimum order bedrag van 2.500 euro is vereist. Hiervoor maken wij MyVox voor uw bedrijf op maat met een eigen look and feel en volledig functioneel.  Prijs € 2500 ex BTW